1500 de zile de Oxygen OS

OnePlus s-a lansat cu Cyanogen OS, insa a trecut destul de rapid la Oxygen OS, dupa ce primul a fost abandonat de comunitatea de developeri. Pentru tarile asiatice, compania foloseste Hydrogen OS, un sistem asemanator. Toate telefoanele, incepand cu OnePlus 3 inca au suport pentru acest sistem de operare, pe cand OnePlus One, 2 si X nu mai beneficiaza de versiuni care sa fie actualizate.

In timp, Oxygen OS a devenit unul dintre cele mai stabile si rapide sisteme de operare pentru telefoanele cu Android, fiind un competitor serios pentru ceea ce ofera Google pe terminalele din gama Nexus si Pixel. Ba chiar, in opinia unora, este peste acesta din urma, oferind atat fluiditate, cat si mici customizari care ajuta utilizatorii. Si, daca tot vorbim de timp, iata ca au trecut deja 1500 de zile de la momentul lansarii.

Pentru a marca acest moment, firma din Shenzen va planta cate un copacel pentru fiecare tweet care contine hahtag-ul OxygenOS. Deci, daca vreti sa ajutati mediul, puneti mana pe telefon sau pe laptop/computer, intrati pe Twitter si scrieti un mesaj scurt. Dar tineti cont, sa fie musai unul original, deci nu redistribuit, si sa fie de astazi. Eu voi face asta chiar cu articolul de fata.

Sursa: xda-developerom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *